Меню сайта
Форма входа

Друзья сайта

  • КСЕ "Легион"
  • СК "Святослав"
  • ВСЕУКРАИНСКИЙ СОЮЗ ТАЭКВОНДО
  • ТАЭКВОНДО - БОЕВОЕ ИСКУССТВО
  • Всероссийская Федерация Таеквон-до И.Т.Ф.
  • Крымская Республиканская Федерация Таэквон-до
  • Главная » 2013 » Июнь » 11 » 26 травня 2013 року, в місті Запоріжжя, відбувся учбовий семінар та атестація з Таеквон-До
    16:35
    26 травня 2013 року, в місті Запоріжжя, відбувся учбовий семінар та атестація з Таеквон-До


    Атестація проводилась Запорізьким обласним осередком ВСТ для дітей та юнаків віком від 6 до 19 років. Атестацію приймав Енвер Умеров, тренер міжнародної категорії, IV-дан. Для більшості учнів ця атестація була першою, вони складали іспит на жовті пояси. Юні таеквондисти демонстрували техніку блоків і ударів, проводили спаринги, здавали тести з фізичної підготовки, блищали знаннями в теорії таеквон-до. І хоча жовтий пояс це тільки початок, безсумнівно це перша перемога хлопців над собою на шляху свого розвитку. Це важливий крок на шляху до досконалості і набуття мудрості. На атестацію прийшло багато рідних та близьких людей, які бажали підтримати своїх дітей. Вони затамувавши подих спостерігали за першими важливими кроками юних таеквондистів.


    Слід відзначити майстерність сабома  Енвера Умерова, який перед проведенням атестації провів учбовий семінар. Він намагався, враховуючи вік учасників, пояснити все доступною мовою, подаючи складні правила в ігровій формі. Тим самим сабом розташував до себе учнів, зняв напругу. Поступово діти до нього звикли і вже не так хвилювалися на самому іспиті.

                                                             


          - Хотілось б висловити велику вдячність сабому,  який за короткий термін намагався прищепити нам любов до таеквон-до і навчити навичкам, які допомагають виходити з важких конфліктних ситуацій - розповів учень Андрій Панченко. На урочистій частині голова Запорізького обласного осередку ВСТ Зорба Сергій Степанович привітав таеквондистів наступними словами: «Бажаю не зупинятися на досягнутому, йти вперед та здобувати з легкістю нові щаблі спортивних досягнень!».

           Вручення кольорових поясів, які підтверджують рівень майстерності у таеквон-до, відбулися в урочистій обстановці у присутності учасників змагань.

                                                               







    Просмотров: 1027 | Добавил: sansey | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Партнеры

    Календарь
    «  Июнь 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Архив записей
    Статистика

    На сайте присутствует всего: 1
    Не спортсменов: 1
    таэквондистов: 0

    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz