Меню сайта
Форма входа

Друзья сайта

  • КСЕ "Легион"
  • СК "Святослав"
  • ВСЕУКРАИНСКИЙ СОЮЗ ТАЭКВОНДО
  • ТАЭКВОНДО - БОЕВОЕ ИСКУССТВО
  • Всероссийская Федерация Таеквон-до И.Т.Ф.
  • Крымская Республиканская Федерация Таэквон-до
  • Главная » 2013 » Ноябрь » 13 » Семінар 9.11.2013 з Гранд Майстером Вім Босом
    00:11
    Семінар 9.11.2013 з Гранд Майстером Вім Босом


    9 листопада 2013 року в місті Києві відбувся 4-й Всеукраїнський семінар з Таеквон-До. Вперше, Україну відвідав директор Міжнародної Федерації Такевон-До Гранд Майстер Вім Бос, 9 дан (Італія). Програмою візиту керівника міжнародної організації передбачалось ознайомлення з діяльністю Всеукраїнського Союзу Таеквон-До, як офіційного представника Міжнародної Федерації Таеквон-До в Україні, оцінка рівня майстерності тренерського складу ВСТ та проведення технічного семінару. 

         У семінарі прийняли участь таеквондисти Волинського, Дніпропетровського, Запорізького, Закарпатського, Івано-Франківського, Київського обласного, Київського міського, Кіровоградського, Кримського, Львівського, Севастопольського, Харківського, Рівненського та Чернівецького місевих осередків ВСТ. Від Запорізького обласного осередку в семінарі прийняли участь тренери КСЕ «Легіон» Вагеник В.М. (II дан), та Баранников М.Л. (I дан). Також семінар відвідали таеквондисти з Росії, Грузії, Молдови та Італії. Всього у спортивному заході взяли участь 108 таеквондистів з 5-ти країн Європи.

         Семінар об'єднав таеквондистів усіх вікових категорії: дітей, юніорів та дорослих.  Семінар проводився Гранд Майстром Вім Босом за власною авторською методикою. Програма семінару складалась з трьох частин: базової техніки, техніки спортивного спарингу та теоретичної частини (філософія таеквон-до). Асистував Гранд Майстру його учень, головний тренер збірної команди Італії Леандро Ягер, 6-дан.

       У підтвердження практичності філософії таеквон-до, як способу життя у гармонії души і тіла, Гранд Майстер Вім Бос на власному прикладі продемонстрував свою фізичну підготовку. Усі присутні  пересвідчились, що незважаючи на свій поважний вік, Гранд Майстер перебуває у відмінній фізичній формі і доброму настрої. Цього ж Вім Бос зажадав і від усіх українських тренерів.

       Для України цей семінар став знаковим ще й тому, що одночасно у спортивній залі тренувались чотири чинних чемпіони світу 2013 року - Катерина Соловей та Іван Грищук (Україна), Тімоті Бос (Італія) та Катерина Козачкова (Росія). На урочистому закритті Гранд Майстер Вім Бос відмітив позитивну атмосферу, яка царила на семінарі, жагу спортсменів до нових знань та бажання розвиватись. Гранд Майстер подякував керівництву ВСТ за  дисципліну та високий рівень організації спортивного заходу. По закінченню семнару усі учасники отримали памятні сертифікати з власним автографом Гранд Майстра Вім Боса.   - Я задоволений організацією роботи у Всеукраїнському Союзі Таеквон-До, рівнем майстерності українських тренерів та учнів - зазначив директор МФТ Гранд Майстер Вім Бос. - Найголовніше, я побачив велике прагнення українських спортсменів розвиватись, бажання керівництва ВСТ створювати належні умови не лише для досягення спортивних результатів та всебчного розвитку особистостей. В Україні є потенціал - додав Гран Майстер Вім Бос.  

     

                 Заступник голови ЗОО ГО «Всеукраїнський Союз Таеквон-До» по спортивній діяльності,  президент КСЄ «Легіон»    Вагеник В.М.

                                                          

                                                          

    Просмотров: 2369 | Добавил: sansey | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 1
    1 FishGer  
    0
    FISH-EMPIRE.NET - лучшая игра с выводом денег. Запуск проекта 31.03.2014.

    Для обзора кликните по ссылке: http://fish-empire.net/

    Наши Отличия: Прозрачная статистика - Вы всегда будете осведомлены о текущем обороте золота в проекте. В системе не имеется никаких запретов для выручки золота.

    Идеальные условия - доступность многократно увеличить свои вклады. Мы предлагаем от 30% до 100% ежемесячно.

    Увеличение резерва системы - за счет влива денег на рекламу и привлечения в систему новых пользователей - пользователями, работающих по партнерской програме. Быстрая поддержка на дружественном форуме. Не забываемая атмосфера и ещё куча других приемуществ.

    О системе: FISH-EMPIRE.NET - лучшая игра с выводом денег. Окунитесь в среду экономической онлайн игры и создайте свою Рыбную Империю, которая стабильно будет давать Вам настоящие деньги.

    В данной игре Вам нужно покупать всяких рыб. Любая рыба дает икру, которую можно выручить на золото. Золото можно продать за реальные деньги и снять из игры на свои электронные кошельки.

    Любые рыбы производят разное количество икры, чем они больше стоят, тем икры производят больше. Вы можете преобретать любое их количество, у рыб нет срока годности, они никуда не денутся и будут метать Вам икру всегда. Сбор икры осуществляется без потерь и лимитов по срокам.

    Начни Играть: Начать играть можно без инвестиций. При регистрации Всем Щука в подарок. Каждый день бонусы, лотерея, конкурсы, акции. Так же существует реферальная програма. Приглашайте в систему своих друзей и близких.

    За каждое пополнение счета партнерами, Вы будете получать 30% от суммы их инвестиций. Авто - ввод в игру и вывод средств на Ваш электронный кошелек. Маленькая минималка на Payeer, всего 3 RUB. Ваша Рыбная Империя будет приносить профит всегда.

    Курс игрового инвентаря: 100 гр. икры = 1 гр. золота. 100 гр. золота = 1 RUB.

    Рыбы-------------------Стоимость----------------Доход в день-----------Окупаемость
    Щука--------------------90 RUB--------------------1 RUB--------------------90 дней
    Минтай-----------------270 RUB------------------3,6 RUB--------------------75 дней
    Лосось-----------------810 RUB------------------13,5 RUB-------------------60 дней
    Осетр------------------2430 RUB-----------------54 RUB---------------------45 дней
    Белуга-----------------7290 RUB-----------------243 RUB--------------------30 дней

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Партнеры

    Календарь
    «  Ноябрь 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Архив записей
    Статистика

    На сайте присутствует всего: 1
    Не спортсменов: 1
    таэквондистов: 0

    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz